Vores vision

At blive top 10 ledende IT Service Management system i Danmark for små virksomheder inden år 2023. At blive top 10 foretrukne IT Service Management System for alle virksomhedsstørrelser i Danmark inden år 2024.

Vores mission

At kontinuerligt levere simpelt og let tilgængeligt bruger interface samtidigt med at vi udvidder med flere features.
At få Practicle ISO 27001 certificeret Medio 2022.
At få Practicle ISO 9001 certificeret Ultimo 2022.
At supportere fuldt ud GxP med brugervenlige features Primo 2020.
At have videreudviklet Practicle med minimum 25% flere features Medio 2021.
At have udviklet og udrullet 3 nye management moduler Ultimo 2022.
At levere den lovede support og udvikling til vores kunder i 95% af alle tilfælde.


ITIL erfaring

Gennem mange års praktisk erfaring med at arbejde i ITIL baserede systemer, men også gennem ITIL certificering, har vi bygget et solidt fundament af viden i og omkring ITIL baserede arbejdsprocesser samt tilhørende ITIL baserede IT Management Systemer. Vi kender mange eksempler på at systemer er ITIL baseret både på den gode måde men også på den knap så gode måde. Vi kommer derfor her med et bud på hvordan et ITIL baseret system implementeres på den rigtig gode måde.Hvad tror vi på

Vi tror på at det er et absolut must at brugerinterfaces er lette at gå til for førstegangsbrugere, overskuelige og intuitive at anvende og de understøtter arbejdsprocesser helt naturligt. Uoverflødige og unødvendige kliks i Practicle er banlyste fordi de irriterer brugerne i det daglige og fordi de koster tid og penge. Vi tror på at arbejdsprocesser systemmæssigt skal være båret af et interface der tager brugerne i hånden fra start til slut. Kun på den måde kan et nyt management system blive brugt, ud af boksen, uden massive uddannelses- og implementerings omkostninger. Så snart et system kræver brugervejledning, mener vi at det har fejlet i sin intuition og brugervenlighed. Med det, in mente, mener vi faktisk at vi kan levere netop det, et intuitivt selvimplementerende IT Service Management System som dine brugere og kunder vil holde af fra starten af.